• DEŇ ZDRAVEJ VÝŽIVY

          •        Dňa 27. októbra 2022 sa v našej materskej škole konal „Deň zdravej výživy“ s názvom „Bez ovocia zeleniny, nebudeš mať vitamíny“ pri príležitosti Svetového dňa výživy. Spolu s deťmi sme zrealizovali niekoľko zaujímavých aktivít. Deti boli veľmi zaujaté a páčilo sa im rozprávať o ovocí a zelenine, ktorú si spoločne pomenovávali, triedili, ovoniavali a ochutnávali. Tieto hry sa deťom veľmi páčili a za odmenu sme im pripravili „zdravú hostinu“.

          • DEŇ STARÝCH RODIČOV

          • Október je mesiacom úcty k starším. Preto sme sa v MŠ rozhodli, že našim starým rodičom prejavíme úctu, vďaku a pozornosť, ktorú si bezpochyby zaslúžia. Veď práve oni s radosťou zastupujú rodičov, užívajú si spoločnosť svojich vnúčat, odovzdávajú im životné skúsenosti a rozmaznávajú ich. Preto sme jedno popoludnie venovali iba pre nich. A keďže nám naše staré mamy vždy upečú tie najlepšie koláčiky, aj my sme ich chceli potešiť. Okrem básničiek, piesní, tančekov a divadielka sme ich ponúkli srdiečkom a koláčikom. Dúfame, že sa naše vystúpenie starým rodičom páčilo a  že sa stretneme opäť o rok. 

            Ďakujeme Vám za vašu lásku. Ľúbime Vás. 

          • JESEŇ V MATERSKEJ ŠKOLE

          • JESEŇ 

            Na známosť sa všetkým dáva,

            že na jeseň lístie opadáva. 

            ŠU-šu-šumia vetvičky,

            vraj naplnia košíčky.

            Slniečko sa raduje, 

            šarkan s vetrom tancuje.

            Hop-cup, hopo-cup, tralala,

            jeseň dary rozdáva.

            Padá lístie, šuchoce,

            šuchy,šuchy,šuchy,

            zajko po ňom dupoce, 

            dupi, dupi, dupi.

            Hej slniečko, počuješ?

            Zasvieť ešte raz,

            aspoň za hrsť teplých lúčov

            rozsyp medzi nás!

          • OZNAM

          • Riaditeľstvo školy oznamuje, že naša škola sa tohto roku zapojila do programu EÚ- Školské mlieko. Počas trvania tohto programu má každý žiak ZŠ aj MŠ nárok na 1 kartón mlieka (18 ks- 0,2 l) raz za mesiac. Toto množstvo poskytnutého mlieka je zdarma, nič sa nedopláca. Odber mlieka je osobne rodičom (zákonným zástupcom) na podpis. Je potrebné, aby si rodič prišiel prevziať príslušné množstvo osobne (podľa počtu detí) do budovy MŠ- bočný vchod (aj rodičia žiakov ZŠ!). Mlieko bude vydávané v každom treťom týždni v mesiaci v stredu a vo štvrtok v čase od 8.00 do 15:30. Rodičia budú o výdaji informovaní cez školský program edupage. Prosíme o dodržanie termínu výdaja. Ďakujeme